Diete

La cate kilograme ajunsese Gabriela Cristea dupa cele doua sarcini: „Aveam obezitate de gradul I”

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea s-a ingrasat foarte mult in urma tratamentelor pentru a ramane insarcinata, dar si pe parcursul celor doua sarcini.

Vedeta a marturisit recent ca ajunsese la obezitate de gradul I, de aceea a decis, pentru sanatatea ei, sa apeleze la o dieta pentru a reusi sa slabeasca.  Vedeta de televiziune arata din nou ca la 30 de ani, dupa ce a urmat o dieta stricta.

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme si aveam obezitate de gradul 1. Cand ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate si cred ca asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamna peste 100 de kilograme. Sunt multi oameni care ar trebui sa-si ia masurile de preacutie. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii’, a declarat ea, la Antena 3.

Gabriela Cristea a spus ca a mancat cinci mese pe zi, dintre care trei principale si doua gustari.

„M-am si ingrasat în perioada asta, dar acum sunt la cura de slabire si am reusit sa slabesc. Sunt în continuare la dieta, tin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, impartite în 5 mese, 3 principale si doua gustari si ma simt foarte OK, pentru ca mananc absolut orice, inclusiv dulce o data pe saptamana si ma simt foarte bine. Cred ca asta e ritmul pe care îl voi tine. si daca o tin asa cred ca pana la toamna o sa am 50 de kilograme.

Am încercat si un regim hipoproteic si, într-adevar, slabesti foarte repede, doar ca este foarte greu de tinut si extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificarii alimentelor, asa ca am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împartite în 5 mese, 3 principale si 2 gustari. E super! Pe langa asta beau minim 2 litri si jumatate de apa, beau ceaiuri din plante si nu m-am apucat înca de sport, pentru ca nu mai am cand si nu mai am nici energie, sincer!’, a povestit Gabriela pentru Click.ro.

Ce nu mananca niciodata

Gabriela Cristea a spus si ce nu mananca niciodata. Este vorba despre produsele din faina alba.
”Mananc absolut orice, doar ca mananc în cantitati mici sau moderate. Nu mai mananc paine alba sub nicio forma sau produse din faina alba. Mananc paine integral, dar foarte putine si acelea si paste integrale cam o data la doua saptamani. Chiar si dulce mananc într-o proportie de trei ori la doua saptamani si atunci în proportii foarte mici cat sa îmi satisfac pofta de dulce si sa nu ma frustreze zilnic”, a mai spus vedeta Kanal D.

Meniul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea are un meniu destul de variat. Prima masa o ia la ora 8.30 dimineata, iar ultima la ora 19.30. Totusi, ultima masa a zilei trebuie sa fie una destul de usoara, astfel ca, vedeta opteaza de cele mai multe ori pentru fructe sau paste integrale.

”La 8.30 mananc micul dejun care poate sa însemne o sana cu 2 biscuiti integrali, dupa care mananc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, dupa care la pranz, la 13.30, mananc o salata care poate sa fie cu pui, poate sa fie cu ton, cu ou, cu branza, dar niciodata amestecate. În schimb consum legume din toate felurile si toate culorile.

Dupa-amiaza am la ora 16.30 o gustare care poate sa însemne o mana de migdale, care poate sa însemne un iaurt, biscuiti, 2-3 tablete de ciocolata. Seara nu mananc foarte mult, ultima masa este la 19.30, eu mananc undeva pe la 19.00 totusi si am alimente foarte usoare ori pepene, ori ananas, paste integrale”, a mai spus Gabriela Cristea.

Sursa: voxbiz.ro

S-ar putea să-ți placă și...